Atunci cand separarea in fapt are loc si drumul intre parteneri duce inevitabil la divort, cei doi ar fi bine sa stabileasca de comun acord termenii de separare. Daca sunt casatoriti intervine divortul si partajul, iar daca au trait in concubinaj pot cere parte din bunurile ce au fost la comun. Cazurile mai sensibile sunt cele care au la mijloc si minori ce au rezultat din relatie.

In mod ideal va exista divort la notar. In caz contrar cazul se muta in instanta. Iar aici vorbim despre necesitatea de a cauta un avocat competent. Poti oricand opta pentru cabinet de avocatura Emilia Kruk. Ai nevoie de partea ta de un avocat cu experienta, pentru ca astfel iti asiguri si sansele de a avea castig de cauza.

Partenerul cu care traiesti o viata, ajungi sa nu il mai cunosti cand vine vorba de separare

Se spune ca de la dragoste la ura este doar un pas. Cand vine vorba de divort, separare de orice fel, lucrurile se complica. Cel cu care ai impartit ani buni de viata ajunge in pragul in care orgoliul ii umbreste judecata. Sa nu te surprinda unele abordari pe care le are.

Dincolo de problema in sine, este o drama in plan personal. Avocatul pe care il cauti trebuie sa fie empatic, sa te intelega, sa ai experienta in astfel de cazuri, sa stie sa te sfatuiasca despre ce ai de facut si, pe cat de mult posibil, sa iti aduca castig de cauza. Daca dovedesti culpa partenerului in instanta poti cere despagubiri ca urmare a divortului. Iar cand vine vorba de minori aflati in intretinere lupta devine mai acerba, mai cu seama cand, adesea mama, isi doreste sa aiba custodie totala.

Emilia Kruk isi pune la dispozitie serviciile. In aria sa de competente sta si dreptul familiei, astfel incat pleci de la convingerea ca ai de partea ta un avocat bun cu care sa pornesti pe acest drum. Te va reprezenta in instanta si iti va oferi sprijin juridic pentru tot ce tine de acest proces.

Divortul sau o separare lasa urme adanci pentru ambele tabere. Asadar ar fi bine de gasit un teren comun pentru comunicare si stabilirea unor termeni, pentru a evita procesele lungi. Ai nevoie de un avocat chiar si pana sa ajungi in instanta. Afla care sunt abordarile posibile, indiferent din ce zona a Italiei esti si unde deschizi procesul de divort, partaj, custodie!